Εύβοια Φωτιά - Φωτιά Εύβοια: «Στάχτη» 50.000 στρέμματα δάσους - Βιβλική ... : Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση.

Εύβοια Φωτιά - Φωτιά Εύβοια: «Στάχτη» 50.000 στρέμματα δάσους - Βιβλική ... : Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση.. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη: Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema.

Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό δήλησο. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια. Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η.

Φωτιά Εύβοια: "Εγκλώβισαν" την πύρινη λαίλαπα σε μια χαράδρα!
Φωτιά Εύβοια: "Εγκλώβισαν" την πύρινη λαίλαπα σε μια χαράδρα! from www.newsit.gr
Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια. Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς. Η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση.

Συγκεκριμένα, η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση και κοντά σε σπίτια.

Η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια. Επίσης στην περιοχή υπάρχουν ισχυροί άνεμοι. Δεύτερη φωτιά τωρα στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους.

Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό δήλησο. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema.

Φωτιά Εύβοια: «Στάχτη» 50.000 στρέμματα δάσους - Βιβλική ...
Φωτιά Εύβοια: «Στάχτη» 50.000 στρέμματα δάσους - Βιβλική ... from nb.bbend.net
Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή. Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Δεύτερη φωτιά τωρα στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ.

Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια.

Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Επίσης στην περιοχή υπάρχουν ισχυροί άνεμοι. Φωτιά σε δάσος στην εύβοια. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας. Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στους ραπταίους του δήμου καρύστου στην εύβοια.

Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας.

Φωτιά στην Εύβοια: Μέσα στις Γούβες οι φλόγες, καίγονται ...
Φωτιά στην Εύβοια: Μέσα στις Γούβες οι φλόγες, καίγονται ... from www.tromaktiko.gr
Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στους ραπταίους του δήμου καρύστου στην εύβοια. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου.

Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια.

Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 14 πυροσβέστες με 6. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση.

Posting Komentar

0 Komentar